Portada > Actualitat > Notícies > Nou instrument de participació ciutadana

Nou instrument de participació ciutadana

18/08/2016

L’Ajuntament de Piera instal·la una pantalla tàctil al municipi per conèixer l’opinió i els suggeriments dels vilatans

El consistori ha fet un nou pas per millorar la participació ciutadana dels pierencs al municipi, a través d’un nou instrument. Es tracta d'una pantalla tàctil, instal·lada a la recepció de l’Ajuntament, que planteja preguntes per conèixer l'opinió dels vilatans en temps real, a més d’una finestra perquè puguin expressar els seus comentaris i suggeriments.

La infraestructura és totalment accessible per a tothom i està disponible en dos idiomes: català i castellà. Es preveu que es pugui moure d’ubicació en funció de les necessitats de cada moment. Les respostes introduïdes pels ciutadans es gestionen a través d’una plataforma web, que recull els comentaris i els processa estadísticament. Els resultats es presentaran amb caràcter periòdic a través dels diversos canals de comunicació de l’Ajuntament.

Arxivat a: Participació ciutadana
Una de les pantalles tàctils s'ha instal·lat a l'Ajuntament.