Portada > Actualitat > Notícies > Es publica el programa de formació

Es publica el programa de formació

26/08/2016

Aquesta edició inclou tots els cursos programats per a la tardor de 2016, des del setembre fins al desembre, en els camps de l’educació, l’esport, la música, el teatre o la informàtica

L’Ajuntament de Piera ha publicat una nova edició del programa de formació, que correspon a l’últim quadrimestre de l’any. La publicació inclou tots els cursos que s’organitzen des del setembre fins al desembre, en els camps de la dansa, l’educació, l’esport i la salut, la informàtica i les noves tecnologies, el lleure, la música, els recursos per a l’ocupació i el teatre.

Ofereix tota la informació d’interès com la durada del curs, l’horari de les classes, el lloc, el preu i com formalitzar les inscripcions, així com l’entitat que l’organitza.

El programa de formació es distribuirà a totes les llars de Piera i també es podrà trobar als equipaments municipals com el Centre de Serveis La Bòbila, l’Ajuntament, la Biblioteca o l’Espai d’Entitats. A més, també en podeu consultar la versió en línia al document adjunt. 

Arxivat a: Interès ciutadà
Programa de formació

Arxius adjunts