Portada > Actualitat > Notícies > Excursió de Piera Turisme sota les estrelles

Excursió de Piera Turisme sota les estrelles

30/08/2016

Un grup de 43 persones ha participat en la caminada per la riera de Ca n’Aguilera fins a la masia de Can Lari i la Font del Prat

La sortida d’agost de Piera Turisme ha tingut una variant diferent: s’ha fet durant la nit, amb la llum de les estrelles, com ja es va fer l’any passat. Un grup de 43 persones han seguit el recorregut, que ha passat per part de la riera de Ca n’Aguilera, camins entre camps de conreu fins a la masia de Can Lari, la Font del Prat i la plaça Montmar.

El punt més interessant ha estat la visita a la masia de Can Lari, amb la façana il·luminada i la rebuda per part dels propietaris amb una infusió i pastís de pastanaga ecològic. Els excursionistes han pogut visitar l’interior de la masia, per veure la bona conservació del mobiliari i els espais on s’hi duen a terme tallers de creixement personal i teràpies naturals. 

Arxivat a: Turisme
Excursió nocturna de Piera Turisme
Excursió nocturna de Piera Turisme
Excursió nocturna de Piera Turisme