Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament renova el conveni amb l’ADF

L’Ajuntament renova el conveni amb l’ADF

07/09/2016

El consistori ha signat un nou acord amb l’Agrupació de Defensa Forestal de Piera per garantir la seguretat en alguns dels actes que es desenvolupen al llarg de l’any al municipi

El passat dilluns dia 5 de setembre l’Ajuntament va signar un nou conveni de col·laboració amb l’Agrupació de Defensa Forestal de Piera amb la intenció de garantir la seguretat en tots aquells actes que, per la seva naturalesa, requereixin d’un operatiu de caràcter preventiu. A l’acte hi va assistir l’alcalde del municipi, Jordi Madrid, i el president de l’ADF de Piera, Antoni Cantí. 

La principal tasca de l’entitat és l’execució dels Plans de Prevenció d’Incendis, que pretén evitar que s’iniciï un foc que pugui malmetre el bon estat de les zones verdes i boscoses del nostre entorn. Tot i així, a banda d’aquestes competències, l’ADF de Piera també participa i col·labora durant l’any en molts actes festius, culturals, esportius i de lleure que compten amb el suport de l’Ajuntament. 

Arxivat a: Protecció civil
Conveni amb l'ADF