Portada > Actualitat > Notícies > Piera en miniatura a la Biblioteca

Piera en miniatura a la Biblioteca

20/09/2016

L’exalumna de l’Institut Guinovarda, Helena Gallego, ha realitzat una maqueta del nucli antic de la vila amb materials reciclables

El vestíbul de la Biblioteca de Piera acull una maqueta del nucli antic de la vila a escala N (1:160) feta utilitzant materials reciclables. Es tracta d’un projecte realitzat per l’exalumna de l’Institut Guinovarda, Helena Gallego Carbó, fruit del seu treball de recerca.

L’objectiu principal era la construcció d’una maqueta de Piera amb material reciclat i econòmic, que contribuís a donar a conèixer i a descobrir els racons més emblemàtics de la nostra vila a través d’un viatge pels seus carrers i fent servir les noves tecnologies, en aquest cas, el dron.

L’interès per les maquetes a l’Helena li ve de tradició familiar. Segons ella mateixa comenta, “la creació d’una maqueta és molt metòdica i cal treballar amb ordre i rigor atès que és un procés molt laboriós”.

Arxivat a: Interès ciutadà
Piera en miniatura
Piera en miniatura
Piera en miniatura