Portada > Actualitat > Notícies > Les festes dels barris s’acomiaden fins al proper estiu

Les festes dels barris s’acomiaden fins al proper estiu

21/09/2016

El tret de sortida va ser a principis del mes de juliol al nucli de Can Mas i el tancament ha estat aquest passat cap de setmana a La Plana-Fàbrica Nova

Des de principis de juliol i fins a mitjans de setembre, els 19 barris de Piera han celebrat les seves festes majors, organitzades per les associacions de veïns i veïnes i amb el suport de l’Ajuntament. Entre les diferents propostes, s’han fet concursos de paelles i truites, festes de l’escuma, sopars a la fresca, balls del fanalet, actuacions musicals o la creació de capgrossos, entre d’altres.

Les festes dels barris es van iniciar a Can Mas i han seguit durant tot l’estiu a Ca n’Aguilera, Can Bou, Can Claramunt, Can Martí, Can Mata, El Bedorc, El Portell, La Fortesa, Bosc de l’Àliga, Castell Ventosa Z-A, Sant Jaume Sesoliveres, Vallbonica, La Venta-Can Mossarro, Castell Ventosa Z-B, Can Bonastre, Boscos de Can Martí, Can Canals i a La Plana- Fàbrica Nova. Aquest passat cap de setmana han estat les festes d’aquest darrer nucli en les que no ha faltat una festa blanca al jardí del local social.

La regidora de Festes, Neus Nuñez, ha volgut agrair “l’esforç de les entitats, que han fet possible que totes les festes hagin estat un èxit i hagin comptat amb una gran participació de la ciutadania”. Des del consistori se’ls encoratja a “seguir treballant pels barris i fent poble”. Podeu trobar més imatges dels barris a facebook.com/viladepiera.

Arxivat a: Festes
Boscos de Can Martí
Can Mas
Bosc de l'Àliga
Ca n'Aguilera
Can Bonastre
Can Bou
Can Canals
Can Claramunt
Can Martí
Can Mata
Castell-Ventosa Z-B
Castell-Ventosa Z-A
El Bedorc
La Plana-Fàbrica Nova
La Fortesa
El Portell
La Venta-Can Mossarro
Sant Jaume Ses Oliveres
Vallbonica