Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions per a la 69a Festa de la Gent Gran

Inscripcions per a la 69a Festa de la Gent Gran

23/09/2016

Del 10 al 16 d’octubre estan previstes tot un seguit d’activitats entre les quals no faltaran xerrades, sortides, un dinar de germanor i un homenatge als pierencs i pierenques de més edat

El proper dia 10 d’octubre es posaran en marxa les activitats de la 69a edició de la Festa de la Gent Gran. Es tracta d’una iniciativa organitzada de forma conjunta per l’Ajuntament i l’Associació de la Gent Gran de Piera, que té com a objectiu reconèixer la tasca que desenvolupen en la societat els pierencs i pierenques de més edat. 

L’acte d’obertura inclourà una xerrada sobre consells de seguretat per a persones grans que anirà a càrrec dels Mossos d’Esquadra. Fins al dia 16 d’octubre hi ha programades altres propostes com un bingo especial, un torneig de petanca, ball i l’actuació del grup Play Back llum i Color – Igualada. 

Dijous dia 13 està prevista una excursió al Alamo i una visita a la ciutat de Reus. Les persones interessades poden formalitzar la inscripció al Casal de la Gent Gran, de 10 a 12 hores, fins al dia 3 d’octubre. Finalment, diumenge 16 se celebrarà la cloenda de la festa amb un dinar de germanor i un homenatge als avis de més edats. Hi haurà temps per a formalitzar la reserves a La Cantina fins al proper 7 d’octubre. 

Per a més informació, s’ha posat a disposició de la gent gran un telèfon de contacte al que poden trucar o enviar un missatge de whatsapp de l’1 al 10 d’octubre. És el 608 760 745.

Programa 69a Festa de la Gent Gran 

Arxivat a: Gent gran
69a Festa de la Gent Gran