Portada > Actualitat > Notícies > 4 detinguts per la seva implicació en una baralla

4 detinguts per la seva implicació en una baralla

13/10/2016

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Piera van detenir el passat dilluns quatre persones com a presumptes autors d’un delicte de lesions i danys

Agents de la Policia de la Generalitat - cos de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Piera van detenir el passat dilluns dia 10 d’octubre quatre persones, una dona de 38 anys i tres homes de 33, 34 i 55 anys, tots quatre de nacionalitat espanyola i amb residència actual a Piera, com a presumptes autors d’un delicte de lesions i danys. A dos d'ells també se’ls acusa d’un delicte d’atemptat als agents de l'autoritat i de danys a un vehicle policial. 

Els fets van succeir a les 18 hores quan es va alertar que s’havia produït una baralla tumultuària al carrer Sant Cristòfol de Piera.  

Al moment va arribar al lloc una dotació de la Policia Local i immediatament després diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra que van aconseguir separar les dues parts implicades en la baralla, que no va causar ferides importants a cap dels implicats.  

Els detinguts, tres d'ells amb antecedents, van passar dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Seguretat