Portada > Actualitat > Notícies > Suport als pares en l’educació dels fills

Suport als pares en l’educació dels fills

24/10/2016

Fins al 2 de novembre romandran obertes les inscripcions per a un programa formatiu que pretén acompanyar les famílies en les diverses etapes de creixement dels infants

El proper mes de novembre es posa en marxa un nou programa formatiu anomenat Créixer en família. Es tracta d’una iniciativa organitzada de forma conjunta pel Pla d’Entorn Educatiu de Piera i la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya. Aquesta es basa en el concepte de parentalitat positiva, oferint suport i acompanyament als pares i mares en les diverses etapes del creixement dels infants i joves. Les sessions començaran el dia 7 de novembre i finalitzaran el 12 de desembre i s’ofereixen els dimecres a la tarda al Centre de Serveis La Bòbila. 

Famílies amb nens de 3 a 6 anys (dilluns de 15 a 17 hores):

Sessió 1: T’estimo tal com ets?

Sessió 2: Ho he provat tot, però no em fa cas!

Sessió 3: Vols dir que ja està ordenat?

Sessió 4: Als nens els cotxes i a les nenes les nines?

Sessió 5: Jugar serveix? Aprenem jugant?

Sessió 6: Monogràfic sobre un tema triat per les famílies

Famílies amb joves de 12 a 16 anys (dilluns de 17.30 a 19.30 hores):

Sessió 1: I si, primer, mirem d’entendre’ls!

Sessió 2: Ser-hi sense que es noti!

Sessió 3: Tenir conflictes no és tenir problemes!

Sessió 4: Tots els actes tenen conseqüències!

Sessió 5: Es passa hores davant el mirall!

Sessió 6: Monogràfic sobre un tema triat per les famílies 

Les famílies interessades han de formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o a l’E.A. Apiària. En el cas de tenir fills de 3 a 6 anys, també es pot enviar la sol·licitud a l’AMPA de l’escola Les Flandes a l’AFA de l’escola Herois del Bruc, o a l’AMPA de l’escola Creixà. En el cas de pares i mares amb nens adolescents, les inscripcions es poden formalitzar també enviant un correu electrònic a l’AMPA del SI Salvador Claramunt, o a l’AMPA de l’INS Guinovarda. El termini per a fer la inscripció finalitza el proper 2 de novembre. Aquesta és gratuïta però requereix un compromís d’assistència. 

Arxivat a: Educació
Créixer en família

Arxius adjunts