Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del Castanyada Rock

Nova edició del Castanyada Rock

26/10/2016

La nit del proper dilluns 31 d’octubre, la Nau de Cal Sanahuja acollirà la 13a edició d’aquest festival de música que al llarg dels anys s’ha convertit en un referent en l’àmbit del rock català

El Castanyada Rock torna el proper 31 d’octubre a la Nau de Cal Sanahuja per a celebrar la 13a edició. Es tracta d’un festival organitzat per l’Associació Juvenil l’Espurna que compta amb el suport de l’Ajuntament i, aquest any, també amb la col·laboració de l’Associació Juvenil l’Eixam de Piera, que portarà el servei de barra.

La iniciativa va sorgir l’any 2004, coincidint amb la festivitat de Tots Sants i amb la intenció de reivindicar la festivitat catalana de la castanyada envers la tradició anglosaxona de Halloween. Es va decidir organitzar un concert que amb el pas dels anys s’ha anat consolidant i s’ha convertit en un referent en l’àmbit del rock català.

En aquesta edició s’ampliarà el nombre de bandes participants fins a set i això farà que el festival comenci a les 20.30 hores, una mica abans del que és habitual. La cartellera comptarà, un any més, amb grups de renom a casa nostra com Remolke, Cor Fort, The Anti-patiks, Strombers, Ojo de Buen Cubero, Auxili i PD Efa.

Com a novetat, enguany el Castanyada Rock és gratuït. L’any 2015 un miler de persones d’arreu van assistir a aquest festival que durant una nit converteix el municipi de Piera en un referent de l’oci nocturn.

Web oficial del Castanyada Rock

Arxivat a: Cultura i espectacles
Castanyada Rock 2015