Portada > Actualitat > Notícies > 2a Jornada de lliga per equips

2a Jornada de lliga per equips

28/11/2016

El passat 19 de novembre, el Club Natació Piera va organitzar la 2a jornada de lliga per equips en Prebenjamí amb la participació dels clubs de Caldes, Masnou, Minorisa, Rubí i Santa Perpètua

Aquesta trobada esportiva consisteix en demostrar als nedadors novells, i als seus familiars, que l’esport ha de ser un joc net. Per això no esdevenen contrincants durant la competició ni, evidentment, després. La companyonia i l’amistat que ara comencen entre ells i amb esportistes d’altres clubs es mantindrà al llarg de les temporades que practiquin la natació: Un valor afegit que els acompanyarà en el seu creixement personal.

Els assistents al complex esportiu de Piera van gaudir amb aquesta convocatòria d’allò més i el CN Piera va obtenir els següents resultats: els nedadors del club nascuts l’any 2008 es van classificar en segona posició, mentre que els del 2009, van assolir la quarta plaça. La valoració dels jutges en aquesta competició no és el temps aconseguit per cada nedador, sinó que compta la posició d’arribada i la puntuació obtinguda no és la individual, sinó la suma de tot l’equip.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Maite Guzmán, que va fer entrega de medalles a tots els participants. Ressaltar l’excel·lent organització d’aquesta jornada, gràcies a la implicació i ajuda de pares i nedadors d’altres categories. A més, el club agraeix la col·laboració de l’Ajuntament i de les empreses i establiments Ratioform, Papereria Amat, Fruites Batalla i JM Pastisser.

Arxivat a: Esports
CN Piera