Portada > Actualitat > Notícies > Activitats a la biblioteca durant el mes de desembre

Activitats a la biblioteca durant el mes de desembre

28/11/2016

Una exposició de l’Esplai de Creu Roja Anoia, un taller infantil i l’hora del conte són algunes de les propostes que l’equipament oferirà en les properes setmanes

El proper dijous dia 1 de desembre, a les 18 hores, la Biblioteca de Piera inaugurarà una exposició de l’Esplai de Creu Roja Anoia que pretén donar a conèixer l’entitat i la seva oferta educativa. Aquesta porta molts anys oferint propostes d’educació en el lleure per a infants de 3 a 14 anys basades en la creativitat, el gaudi i l’entreteniment. La mostra vol servir també per agrair als infants i joves que hi participen, als voluntaris i, en definitiva, a totes aquelles persones que han col·laborat i han fet i fan possible l’Esplai. L’exposició es podrà visitar fins al 24 de desembre.

Paral·lelament, dilluns 19 de desembre, també a les 18 hores, l’Esplai oferirà un taller per elaborar jocs i joguines amb materials reciclats i d’ús quotidià. L’activitat serà gratuïta i les inscripcions es podran formalitzar a la biblioteca a partir del dia 5 de desembre.

Una altra proposta per al mes de desembre serà l’hora del conte. La propera sessió s’oferirà divendres dia 2 de desembre a les 18 hores i explicarà la història ‘l’Estrella de la Laura’, basada en el llibre homònim de l’autor Klaus Baungart. L’activitat, conduïda per la Mama i la Padrina, s’acompanyarà d’un taller manual relacionat. L’aforament serà limitat.

Arxivat a: Cultura
Taller infantil