Portada > Actualitat > Notícies > Reconeixement per al pierenc Josep Maria Mora

Reconeixement per al pierenc Josep Maria Mora

12/12/2016

El pastisser de Piera ha aconseguit la quarta posició en el concurs estatal Dulcypass que premia la millor pasta de te artesana de l’any 2016

En Josep Maria Mora, propietari de JM Pastisser, s’ha classificat en quarta posició en el concurs estatal Dulcypass que premia la millor pasta de te artesana de l’any 2016. El pierenc competia amb més de 200 participants en el certamen i ha aconseguit estar entre els millors de la seva categoria. Per sobre han quedat només la pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera, l’establiment Sirvent de Barcelona i, en primera posició, la gelateria Rocambolesc de Girona, propietat del professional de prestigi Jordi Roca.

Des de l’establiment pierenc s’han mostrat molt satisfets amb el premi que per a ells suposa un reconeixement a l’esforç que han fet en els darrers dos anys i a la qualitat dels productes que utilitzen en les seves elaboracions.

Arxivat a: Comerç
Dulcypass
Dulcypass
Dulcypass