Portada > Actualitat > Notícies > Talls de trànsit a l’avinguda de Barcelona

Talls de trànsit a l’avinguda de Barcelona

12/01/2017

Aquesta setmana s’han iniciat unes obres d’ampliació de la vorera amb la intenció de garantir la seguretat dels vianants que es desplacen fins al tanatori i a diversos nuclis de la vila

Aquesta setmana s’han iniciat uns treballs de millora a l’avinguda de Barcelona que han fet necessari modificar la circulació de vehicles en aquesta zona. Un dels carrils, el que va en sentit Igualada, està tallat per les obres des de la rotonda ubicada a l’accés nord-est de Piera fina a la rotonda Toni Bou. Els vehicles són desviats per la variant fins als Hostalets de Pierola. 

Les obres consisteixen en l’ampliació de la vorera en el tram comprès entre la C-54 i el carrer J. Balmes, amb la intenció de garantir la seguretat dels vianants i connectar el centre del poble amb el tanatori i amb els nuclis de Can Bonastre, Sant Jordi, la Grua i Can Claramunt mitjançant la via verda. Es preveu que els treballs tinguin una durada aproximada de dos mesos. 

Arxivat a: Obres i serveis
Avinguda de Barcelona
Avinguda de Barcelona
Avinguda de Barcelona