Portada > Actualitat > Notícies > Fent ruta pel Castell de Fang

Fent ruta pel Castell de Fang

30/01/2017

La vintena de persones que van participar en aquesta nova proposta de Piera Turisme van poder gaudir dels paisatges de l'entorn de la vila

El passat diumenge 29 de gener, una vintena de persones van participar en la sortida organitzada per Piera Turisme. Les condicions meteorològiques van ser finalment bones i van respectar aquesta primera excursió de l’any durant la qual els pierencs i pierenques van fer una ruta pel Castell de Fang.

Durant la sortida, els participants van poder gaudir de la natura i els paisatges de l’entorn de la vila. El recorregut es va iniciar al parc del Gall Mullat i va finalitzar al nucli antic i als peus del castell de Piera. 

Arxivat a: Turisme
Piera Turisme