Portada > Actualitat > Notícies > L’aigua de Can Canals i El Portell, apta per al consum

L’aigua de Can Canals i El Portell, apta per al consum

16/02/2017

Tal i com ja va anunciar l’Ajuntament de Piera, les darreres anàlisis realitzades han demostrat que aquesta aigua es pot prendre amb totes les garanties

L’Ajuntament de Piera confirma que la qualitat de l’aigua de consum humà de Can Canals i El Portell és potable i es pot consumir amb totes les garanties. La normalitat s’ha restablert després que l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons fes un comunicat assegurant que s’havien detectat uns valors alts de trihalometans (THM) en l’aigua de la zona del Grandet, que és la que arriba també als dos nuclis de Piera.

Les anàlisis realitzades per l’Agència de Salut Pública en les darreres hores han demostrat, tal i com ja havia comunicat l’Ajuntament de Piera, que els valors actuals són correctes i es troben per sota del que estableix l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per a considerar l’aigua no apta per al consum humà.

Els trihalometans són uns productes que sorgeixen en l’aigua com a conseqüència de la reacció del clor que s’utilitza per a la seva desinfecció. Els efectes negatius sobre la salut es poden donar només en cas d’una exposició perllongada en el temps.

Arxivat a: Salut
Consum d'aigua potable