Portada > Actualitat > Notícies > Noves activitats a la Biblioteca de Piera

Noves activitats a la Biblioteca de Piera

20/02/2017

La presentació de la Guia xafardera de Catalunya i un taller infantil d’experimentació amb teixits són dues de les propostes que ofereix l’equipament de forma gratuïta

El proper dijous 23 de febrer la periodista Anna-Priscila Magriñà visitarà la Biblioteca de Piera per a presentar el seu treball: la Guia xafardera de Catalunya. Es tracta d’un recull d’històries i curiositats del territori on l’escriptora analitza icones i símbols del país, ens parla de la nostra gastronomia i es fixa en el particular tarannà dels catalans. La trobada ens permetrà recórrer part de la nostra història, des de l’invent del pa amb tomàquet a l’ase català; ens descobrirà aspectes tan curiosos com d’on ve la paraula ‘estalviar’; que vol dir ‘pagar a la catalana’; o la relació entre les barretines i el mal d’esquena. La xerrada, que forma part del cicle 7 d’experiències, començarà a les 19 h.

D’altra banda, el dimarts 7 de març a les 18 h, la Biblioteca de Piera oferirà un taller infantil. La Marta Ferrer, de Calidoscopi Espai de Creació Plàstica, serà l’encarregada de conduir aquesta proposta basada en el conte ‘l’Elsa i en Max passegen per París’ de la Barbara Mcclintock. Els participants experimentaran amb teixits a partir de la narració d’aquesta història ambientada en la ciutat de la moda, París. L’activitat és gratuïta i està destinada a nens i nenes de 3 a 6 anys acompanyats dels seus familiars. Les places són limitades. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 21 de febrer.

Arxivat a: Cultura
Biblioteca de Piera
Guia xafardera de Catalunya
elsa