Portada > Actualitat > Notícies > Una ruta pels municipis veïns de Piera

Una ruta pels municipis veïns de Piera

27/02/2017

Un grup de 40 persones va participar en un recorregut de 15 quilòmetres organitzat per Piera Turisme que els va permetre descobrir l’ermita de Sant Pere de Masquefa

El passat diumenge Piera Turisme va organitzar la seva sortida del mes de febrer, que va portar als participants a fer un recorregut per les poblacions veïnes de Masquefa i Hostalets de Pierola. Un grup de 40 persones van fer els 15 quilòmetres de la ruta al llarg de la qual van trobar diverses masies fins arribar a la font del Violí, on van fer una aturada per agafar forces. El temps va acompanyar i els excursionistes van gaudir de bonics paisatges durant tot el matí. Finalment, van descobrir l’ermita de Sant Pere de Masquefa i el seu entorn natural.

La propera sortida de Piera Turisme està prevista per al dia 26 de març i permetrà als participants gaudir de la música i la natura a la font d’en Sala.

Arxivat a: Turisme
Sortida Piera Turisme