Portada > Actualitat > Notícies > La lluita per la igualtat de gènere al 7 d’experiències

La lluita per la igualtat de gènere al 7 d’experiències

06/03/2017

L’escriptora Mª Ángeles Cabré presentarà el seu llibre Wonderwomen, que narra la biografia de 35 personatges femenins rellevants en la construcció de la societat actual

El proper dijous 9 de març a les 19 h, la Biblioteca de Piera acollirà una nova sessió del cicle 7 d’experiències. En aquesta ocasió serà l’escriptora, traductora i crítica literària, Mª Ángeles Cabré, la que presentarà el seu llibre Wonderwomen. 

L’obra narra la biografia de 35 personatges femenins que al llarg del segle XX van ser rellevants en cadascun dels seus àmbits, sigui la literatura, l’art, la dansa, la fotografia o la moda, entre d’altres. Es tracta de dones que a la seva manera van lluitar en favor de l’emancipació i la igualtat de gènere, superant els obstacles existents per poder desenvolupar els seus interessos i capacitats. L’entrada a l’activitat serà gratuïta i comptarà amb el suport de l’Associació de Dones de Piera. 

Mª Ángeles Cabré col·labora en el suplement Culturas de La Vanguardia, també al diari El País, a la revista Letras Libres i en el programa Wonderland de Ràdio 4-RNE. 

Arxivat a: Cultura
Wonderwomen