Portada > Actualitat > Notícies > La Coral Xicoira participa en una cercavila a Montserrat

La Coral Xicoira participa en una cercavila a Montserrat

16/03/2017

La proposta, que se celebrarà diumenge 19 de març, vol commemorar el 50è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya

El proper diumenge 19 de març la Coral Xicoira de Piera serà una de les participants en la cercavila-cantada que es farà a Montserrat, i en la qual també hi seran altres entitats del territori com la Coral Espinguet de Vilafranca del Penedès, la Coral el Serral de Lavern, la Coral els Verdums i la Coral Gatzara d’Igualada, la Coral l’Espiga de Badia del Vallès, la Coral de l’Escola Municipal d’Esplugues de Música i la Coral Nou Horitzó de Sant Vicenç de Castellet. En total hi participaran 280 nens i nenes de 4 a 15 anys que estaran acompanyats de la Banda de Música de l’Escola Municipal d’Esplugues i els capgrossos de Lavern.

La intenció és que es facin cercaviles a diferents indrets dels Països Catalans com Lleida, València, Vic, Arenys de Mar, Valls, Sant Cugat i Barcelona amb l’objectiu de treure la música i les veus al carrer i donar a conèixer el cant coral infantil.

Aquesta proposta és només una de les activitats que s’organitzen arreu de Catalunya per conmemorar el 50è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. La primera va ser un concert inaugural a Manresa, ciutat on es va fer la primera trovada de corals ara fa 50 anys. La darrera iniciativa per celebrar aquest aniversari serà el gran concert de cloenda al Palau Sant Jordi el dia 21 de maig en el que està previst que hi participin més de 2.500 infants i joves d’arreu. 

Cartell de la Cercavila Coral

Arxivat a: Cultura
Cercavila Coral