Portada > Actualitat > Notícies > Paula Sanchez, campiona de Catalunya de Taekwondo

Paula Sanchez, campiona de Catalunya de Taekwondo

21/03/2017

La pierenca, que pertany a l’escola de Taekwondo Sesrovires, participava per primera vegada en aquesta competició per raó de la seva curta edat

L’atleta pierenca Paula Sanchez Villen, de només 8 anys, s’ha proclamat campiona de Catalunya infantil de Taekwondo en la modalitat de combat. La competició es va celebrar el passat diumenge 19 de març al poliesportiu de la Mar Bella, a Barcelona. Era el primer cop que la Paula participava en una competició d’aquest nivell per raó de la seva curta edat.  

L’esforç i el treball constant de l’esportista pierenca l’han portat a fer uns grans combats i aconseguir la primera posició i la medalla d’or del campionat.  

La Paula estudia actualment 2n de primària a l’Escola Les Flandes. Va començar a practicar taekwondo amb només 3 anys i pertany a l’escola de Taekwondo Sesrovires, ubicada a la localitat de Sant Esteve Sesrovires. Des del passat mes de desembre forma part del programa de joves promeses de l’escola Hankuk de San Sebastián de los Reyes, que amb l’escola de taekwondo Sesrovires té un projecte obert que permet perfeccionar els entrenaments físics i de combat.  

Pel que fa al seu palmarès, actualment compta amb diverses medalles d’or, bronze  i argent aconseguides a l’Open de Benicàssim dels anys 2015 i 2016. També té una medalla d’or aconseguida al Trofeu de l’Amistat que es va disputar a la Selva del Camp i una medalla d’argent del Campionat de Catalunya Pumse.

Arxivat a: Esports
Taekwondo
Taekwondo
Taekwondo
Taekwondo
Taekwondo