Portada > Actualitat > Notícies > Lliurament dels Premis TREC i dels V Jocs Florals

Lliurament dels Premis TREC i dels V Jocs Florals

24/04/2017

Coincidint amb la diada de Sant Jordi s’han celebrat aquests dos certàmens que han volgut reconèixer les millors creacions literàries i treballs de recerca

El passat divendres dia 21 d’abril es va celebrar el lliurament de premis de la cinquena edició dels Jocs Florals i Literaris que s’organitza anualment en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Piera. Es tracta d’un certamen literari en el qual han participat alumnes de cicle superior de primària i de cicle inicial de secundària de les escoles Les Flandes, Herois del Bruc, l’EA Apiària, l’escola Creixà i l’INS Guinovarda.

Al Teatre Foment de Piera es van reunir finalistes, familiars i representants dels centres educatius de la vila per conèixer el veredicte del jurat que, un cop més, no ho va tenir fàcil per raó del nombre de treballs presentats i la seva qualitat. Els guanyadors i les guanyadores de les modalitats de poesia i prosa van pujar a l’escenari a recollir el premi i van llegir les seves creacions literàries davant el públic assistent. 

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid, i el regidor d’Ensenyament i Formació, Josep Maria Rosell, van coincidir en felicitar els alumnes pel seu treball i també al personal docent per la important tasca que duen a terme diàriament als centres educatius.

Reconeixement als millors treballs de recerca

Diumenge 23 d’abril, la sala de plens de l’Ajuntament va acollir el lliurament dels Premis TREC als millors treballs de recerca, uns guardons que pretenen reconèixer l’esforç i l’excel·lència dels joves i dels centres educatius a l’hora de formar persones lliures. En aquesta desena edició del certamen s’han presentat un total de 14 treballs, onze dels quals optaven al millor premi en la categoria general i tres en la categoria local.

L’acte va comptar amb les intervencions del coordinador de batxillerat de l’INS Guinovarda, Joan Ordi, la directora del centre, Isabel Solé, el regidor d’Ensenyament, Josep M. Rosell, i l’alcalde, Jordi Madrid, que va clausurar l’acte, que va comptar també amb la participació de membres de l’Aula Municipal de Música.

Podeu conèixer el veredicte del jurat en els V Jocs Florals i els Premis TREC consultant els documents adjunts.

Guanyadors dels Jocs Florals

Guanyadors dels Premis TREC

Arxivat a: Educació
Jocs Florals
Jocs Florals
Jocs Florals
Jocs Florals
Premis TREC
Premis TREC
Premis TREC