Portada > Actualitat > Notícies > Obertura del Mercat de la Fruita Dolça

Obertura del Mercat de la Fruita Dolça

30/05/2017

Aquest diumenge es posa en marxa aquesta iniciativa que durant tot l’estiu oferirà als visitants fruites de temporada com el préssec autòcton de la Fortesa

El proper dia 4 de juny s’inicia una nova edició del Mercat de la Fruita Dolça de Piera. Es tracta d’una proposta que s’ofereix tots els diumenges d’estiu, fins a mitjans del mes de setembre, de 9 a 14 h, i s’instal·la a la vorera del costat de la rotonda de la B-224 en direcció a Capellades, al costat de l’accés dret del polígon industrial.

El Mercat vol promocionar les fruites de temporada i, principalment, el préssec autòcton de la Fortesa, amb denominació d’origen Penedès, un producte conreat a les vinyes dels pagesos pierencs i amb un alt valor qualitatiu des d’un punt de vista tant aromàtic com gustatiu.

Al voltant de la venda d’aquests productes s’organitzen cada any diverses activitats paral·leles entre les que no faltarà una trobada de motos i cotxes clàssics que se celebrarà el dia 2 de juliol.

Arxivat a: Promoció econòmica
Mercat de la Fruita Dolça