Portada > Actualitat > Notícies > Nova temporada de la fruita dolça

Nova temporada de la fruita dolça

05/06/2017

El mercat de la fruita dolça va engegar la 6a temporada en una jornada plujosa. Tot i així, els compradors fidelitzats no van deixar d'assistir-hi.

Aquest diumenge 4 de juny, el mercat de la fruita dolça va oferir la primera jornada de la 6a temporada en un matí plujós que no va impedir que hi portessin la fruita dolça característica de la temporada: principalment préssec de la Fortesa, albercocs, melons, cireres i peres.

El mercat, organitzat per les regidories de Turisme i de Comerç s'ubica a la rotonda on hi ha el nou CAP de Piera i compta amb productors que exposen els seus productes, collits i portats directament de l'arbre.

Podeu visitar el mercat de la fruita dolça tots els diumenges d'estiu, fins a mitjan setembre. Per a la jornada del diumenge 2 de juliol s'ha previst una concentració de motos i cotxes clàssics com a activitat complementària per als visitants del mercat.

Arxivat a: Comerç
6a temporada del Mercat de la Fruita Dolça
6a temporada del Mercat de la Fruita Dolça
6a temporada del Mercat de la Fruita Dolça
6a temporada del Mercat de la Fruita Dolça
6a temporada del Mercat de la Fruita Dolça