Portada > Actualitat > Notícies > La revetlla de Sant Joan dona la benvinguda a l’estiu

La revetlla de Sant Joan dona la benvinguda a l’estiu

26/06/2017

Molts pierencs i pierenques es van apropar a la pista del Gall Mullat per gaudir d’una botifarrada, una festa de l’escuma i música fins ben entrada la matinada

La nit del 23 de juny Piera va viure una nit màgica amb la celebració de la revetlla a la pista del Gall Mullat. L’entitat La Tita El Fumat, amb el suport de l’Ajuntament, va ser l’encarregada d’organitzar diverses activitats que van tenir una bona acollida per part dels pierencs i pierenques que van decidir participar-hi.

La botifarrada popular va donar el tret de sortida a la celebració que va continuar amb una festa de l’escuma i amb música amb disjòqueis. Fins ben entrada la matinada no van faltar tampoc els coets i els petards, el castell de focs i la tradicional foguera de Sant Joan que va encendre la regidora de Barris i Festes, Neus Nuñez.

Des del consistori es vol agrair la col·laboració de l’Associació de Defensa Forestal (ADF) i de la resta de cossos d’emergència que, en una nit de revetlla, van treballar per garantir en tot moment que els assistents poguessin gaudir de la festa amb seguretat. 

Arxivat a: Festes
Sant Joan 2017
Sant Joan 2017
Sant Joan 2017
Sant Joan 2017
Sant Joan 2017
Sant Joan 2017
Sant Joan 2017