Portada > Actualitat > Notícies > Trobada de motos i cotxes clàssics

Trobada de motos i cotxes clàssics

29/06/2017

Diumenge dia 2 de juliol els pierencs i pierenques podran gaudir d’una concentració de vehicles antics que recorreran els carrers de Piera fins arribar al Mercat de la Fruita Dolça

La regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Piera ha organitzat per aquest proper diumenge dia 2 de juliol, una trobada de motos i cotxes clàssics. A les 10 h hi haurà la concentració a la finca de Can Pere Valls (a Can Mas) i, posteriorment, els vehicles participants faran un recorregut pels carrers de Piera fins arribar al Mercat de la Fruita Dolça, ubicat davant del nou Centre d’Atenció Primària. A partir de les 12 h tots els assistents podran gaudir de forma gratuïta d’una botifarrada popular.

Aquesta és una activitat complementària que s’emmarca dins la celebració del Mercat de la Fruita Dolça que aquest estiu ha arribat a la seva sisena temporada. Actualment compta amb productes de proximitat com albercocs, melons, cireres, peres i el préssec de la Fortesa.

El mercat es podrà visitar tots els diumenges fins a mitjans de setembre.

Arxivat a: Turisme
Cotxes i motos clàssics