Portada > Actualitat > Notícies > Els motors clàssics visiten Piera

Els motors clàssics visiten Piera

03/07/2017

La nostra vila va acollir diumenge una trobada de motos i cotxes antics que pretenia promocionar el mercat de la fruita dolça que es fa cada diumenge durant els mesos d’estiu

El passat diumenge dia 2 de juliol, Piera va acollir la celebració d’una trobada de motos i cotxes clàssics. La iniciativa s’emmarcava dins el programa d’activitats paral·leles que s’organitzen durant els mesos d’estiu coincidint amb la posada en marxa del mercat de la fruita dolça. La jornada va incloure una concentració a la finca de Can Pere Valls (a Can Mas), que els participants van poder visitar, i un recorregut per diversos carrers de Piera fins arribar a l’actual ubicació del mercat, davant del nou Centre d’Atenció Primària. Al migdia, es va oferir als assistents, de forma gratuïta, una botifarrada popular.

Aquesta trobada estava organitzada per la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Piera amb l’objectiu de promocionar el mercat, que aquest any arriba a la seva sisena temporada, i els productes de proximitat, principalment albercocs, melons, cireres, peres i el préssec de la Fortesa. El mercat es pot visitar tots els diumenges d’estiu i no tancarà fins a mitjans del mes de setembre.

Arxivat a: Turisme
Trobada de motos i cotxes clàssics
Trobada de motos i cotxes clàssics
Trobada de motos i cotxes clàssics
Trobada de motos i cotxes clàssics
Trobada de motos i cotxes clàssics