Portada > Actualitat > Notícies > 24 hores de futbol sala al pavelló El Prat

24 hores de futbol sala al pavelló El Prat

13/07/2017

Vuit equips van competir el passat cap de setmana en un torneig organitzat pel Futbol Sala Piera en el que no van faltar trofeus per als tres primers classificats

El passat divendres dia 7 de juliol es va iniciar la tercera edició del torneig de 24 hores organitzat pel Futbol Sala Piera i que es va disputar al pavelló El Prat. Un total de vuit equips van participar en aquesta competició en la qual els inscrits van mostrar un bon nivell oferint partits molt competitius i de molta qualitat.

Durant les diverses rondes, els equips Satélites i Galácticos de Dani’s van mostrar la seva superioritat i van aconseguir disputar-se la final. Finalment el triomf va ser per als Galácticos quedant els Satélites com a subcampions i l’equip Vilatasaray en tercera posició.  

El lliurament de premis va anar a càrrec de la regidora d’Esports, Maite Guzmán. Va haver-hi trofeus per als tres primers equips classificats així com també per al màxim golejador, Hamza Mouklhi, i per al porter menys golejat, Cándido Villa, tots dos de l’equip Satélites.

Des del club s’han mostrat satisfets per l’èxit del torneig i han volgut agrair la col·laboració de tots els participants, dels organitzadors i a l’Ajuntament de Piera pel seu suport.

Arxivat a: Esports
24 hores futbol sala
24 hores futbol sala
24 hores futbol sala
24 hores futbol sala
24 hores futbol sala