Portada > Actualitat > Notícies > Es busquen els futurs hereu i pubilla de Piera

Es busquen els futurs hereu i pubilla de Piera

24/07/2017

El sistema de presentació de candidatures permet que qualsevol jove empadronat al municipi d’entre 16 i 22 anys pugui optar a representar la vila

El Pubillatge de Piera inicia un procés de renovació i fa una crida a tots aquells infants i joves que gaudeixen de les tradicions catalanes i de la cultura del país. Si teniu entre 16 i 22 anys ja complerts i esteu empadronats al municipi, podeu optar a convertir-vos en els futurs hereu i pubilla i representar arreu la nostra vila. Els més petits, de 7 a 11 anys, també poden sumar-se a la família del Pubillatge i ser els propers hereuet i pubilleta de Piera.

Des de l’Ajuntament es vol animar a tots els joves a formar part d’aquesta iniciativa que els permetrà descobrir els pobles i costums de Catalunya i, al mateix temps, conèixer gent i fer nous amics. Els interessats/des a ser els propers hereuet i pubilleta o hereu i pubilla de la vila de Piera poden contactar amb l’entitat a través del Departament de Cultura de l’Ajuntament o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura
Hereu i pubilla de Piera