Portada > Actualitat > Notícies > La música i la poesia s’uneixen al MEV’2017

La música i la poesia s’uneixen al MEV’2017

24/07/2017

Bona acollida del tercer concert del cicle ‘A l’Estiu, Música en Viu’ en el que el Toni Xuclà i la Gemma Humet van presentar el seu treball Poemes que fan cançons

El passat divendres 21 de juliol, la plaça del Peix va acollir el tercer concert del cicle ‘A l’Estiu, Música en Viu’, que va tenir una gran acollida per part del públic assistent.  L’alcalde de Piera, Josep Llopart, va ser l’encarregat de presentar al Toni Xuclà i la Gemma Humet que van oferir alguns temes del seu treball Poemes que fan cançons, en el qual mostren una simbiosi entre la música i els poemes d’autors de renom com Carles Riba, Salvador Espriu, Pere Quart, Raimon o Lluís Llach, entre d’altres.

Aquest proper divendres 28 de juliol el MEV arribarà al seu punt i final amb el darrer concert del cicle. En aquesta ocasió, la música anirà a càrrec de Riu, un dels grups de folk amb més força dels Països Catalans. L’actuació, com totes les anteriors, es farà a la plaça del Peix a partir de les 22 hores. Recordem que, en cas de pluja, el concert es traslladaria al Teatre Foment de Piera.

Programació del MEV'2017

Arxivat a: Cultura
Toni Xuclà i Gemma Humet MEV
Toni Xuclà i Gemma Humet MEV
Toni Xuclà i Gemma Humet MEV
Toni Xuclà i Gemma Humet MEV
Toni Xuclà i Gemma Humet MEV