Portada > Actualitat > Notícies > 1r festival de música soul de Piera

1r festival de música soul de Piera

25/07/2017

La plaça del Peix acollirà el proper dissabte un seguit d’actuacions que comptaran amb el dj Joan Presas, el grup CosmoSoul i el barceloní Marco Fonktana

El proper dissabte 29 de juliol, la plaça del Peix acollirà un nou festival de música: el Soul Piera. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament que pretén oferir a la ciutadania el millor de la música negra.

El tret de sortida al festival el donarà a les 21.30 hores el dj Joan Presas, un dels més reconeguts del panorama barceloní, acostumat a punxar amb vinils i amb una especial sensibilitat amb la música negra. Ell serà l’encarregat també de tancar la jornada amb una sessió de final de festa a partir de la una de la matinada.

A partir de les 22 hores serà el torn de CosmoSoul, un dels millors grups internacionals en el gènere del neo soul que arriben des de Madrid. A les 24 hores, el barceloní Marco Fonktana presentarà el seu darrer treball Balas Perdidas, on tornarà a demostrar la seva qualitat especial a l’hora d’explicar les coses.

Consulta el cartell del festival

Arxivat a: Cultura
Soul Piera