Portada > Actualitat > Notícies > Com evitar robatoris al domicili a l’estiu

Com evitar robatoris al domicili a l’estiu

14/08/2017

Quan es marxa de vacances s’aconsella no deixar senyals visibles de l’absència a casa

Per aquestes dates, molts domicilis es queden buits perquè els seus propietaris marxen de vacances, i els responsables de robatoris ho saben. És per això que es recomana seguir uns consells per evitar sorpreses. El primer que cal fer és tancar tots els accessos del domicili (portes i finestres) tancats amb clau i l’alarma posada, en cas que n’hi hagi. Ara bé, és recomanable que no sigui molt visible l’absència des de l’exterior: totes les persianes baixades, la bústia plena de cartes o un missatge al contestador automàtic que digui que no hi ha ningú.

A més, també és important no informar de la marxa per vacances a través de les xarxes socials, ja que pot ser utilitzat per algú per entrar a robar. S’aconsella avisar les persones de confiança de l’absència, però no a persones desconegudes. Dins de casa, cal guardar els objectes valuosos en llocs segurs i amagats i es recomana fer un inventari de tots els objectes amb el número de sèrie, la marca i el model per facilitar-ne la identificació en cas de robatori.

Arxivat a: Interès ciutadà
Robatoris en domicilis