Portada > Actualitat > Notícies > En marxa les obres de la piscina municipal

En marxa les obres de la piscina municipal

30/08/2017

Els treballs, que tindran una durada aproximada de sis mesos, suposaran el canvi d’ubicació d’algunes activitats dirigides de sala infantils i d'adults

El passat 24 de juliol es van iniciar les obres de millora de les instal·lacions de la Piscina Municipal de Piera. Els treballs consisteixen en la remodelació dels quatre vestidors i de les sales de la planta soterrani. Les obres avancen a bon ritme i es preveu que tinguin una durada aproximada de sis mesos.

Durant el temps que durin aquests treballs, una part de les activitats dirigides de sala, tant les infantils com les d’adults, es traslladaran a la sala polivalent del Teatre Foment. Els horaris i la distribució de l’espai es publicaran durant la primera setmana de setembre. Les que no patiran cap canvi d’ubicació seran les activitats d’aigua.

Des de l’Ajuntament i la Piscina de Piera es demana disculpes a la ciutadania per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar al mateix temps que es recorda que la intenció és millorar l’equipament i el servei que s’ofereix als usuaris.

Web de la Piscina de Piera

Arxivat a: Obres i serveis
Obres piscina
Obres piscina
Obres piscina