Portada > Actualitat > Notícies > Es renova el conveni de col·laboració amb l’ADF

Es renova el conveni de col·laboració amb l’ADF

20/09/2017

L’Ajuntament destina 5.250 € a l’Agrupació de Defensa Forestal de Piera per desenvolupar treballs de prevenció i extinció d’incendis forestals

Aquest dimecres dia 20 de setembre, l’alcalde, Josep Llopart, ha signat un nou conveni de col·laboració amb el president de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Piera, Antonio Canti. Amb aquest acord, l’Ajuntament es compromet a subvencionar una part de les despeses d’aquesta entitat que treballa en el desenvolupament de programes de vigilància i prevenció d’incendis forestals.  El conveni preveu que s’atorgui a l’entitat una subvenció de 5.250 €. 

La principal tasca d’aquesta entitat, que es va crear l’any 1998, és l’execució dels Plans de Prevenció d’Incendis, que pretenen evitar que s’iniciï un foc que pugui malmetre el bon estat de les zones verdes i boscoses de l’entorn. A banda d’aquestes competències, durant l’any l’ADF també presta serveis i recursos per garantir la seguretat en situacions d’emergència i en molts actes festius, culturals, esportius i de lleure que compten amb el suport de l’Ajuntament. 

Arxivat a: Medi ambient
Conveni ADF
Conveni ADF
Conveni ADF