Portada > Actualitat > Notícies > Curs de coneixements laborals per a persones estrangeres

Curs de coneixements laborals per a persones estrangeres

21/09/2017

Aquesta formació gratuïta permetrà als assistents aconseguir un certificat que els servirà per formalitzar tràmits relacionats amb l’estrangeria i la nacionalitat

Del 3 al 26 d’octubre s’impartirà un curs gratuït de coneixements laborals a Piera. Aquesta formació està adreçada a persones estrangeres majors de 16 anys amb l’objectiu que coneguin els seus drets i deures laborals tant si han d’accedir al món laboral com si estan treballant i desenvolupant una carrera professional.

El curs tindrà una durada de 16 hores i s’oferirà els dimarts i dijous de 18 a 20 hores a l’aula de la Nau (carrer Copèrnic, 12 1r pis). Constarà de 5 mòduls que tractaran temes d’interès com la normativa bàsica sociolaboral, els drets i deures dels treballadors, el funcionament del mercat laboral, la informació sindical i el mercat de treball i la recerca d’ocupació.

Els alumnes hauran d’assistir, com a mínim, a un 75 % de les classes per poder obtenir un certificat que tindrà validesa per realitzar tràmits relacionats amb l’estrangeria i la nacionalitat. Les persones interessades tenen temps per formalitzar la inscripció al Centre de Serveis la Bòbila fins al 29 de setembre.

Díptic informatiu del curs

Arxivat a: Educació
Curs coneixement societat catalana 2014