Portada > Actualitat > Notícies > Piera es mobilitza contra la repressió policial de l’1-O

Piera es mobilitza contra la repressió policial de l’1-O

04/10/2017

La colla de tambors dels Diables de Piera va encapçalar una manifestació dimarts a la tarda que es va iniciar al carrer Piereta i va finalitzar a la plaça del Peix

El passat dimarts dia 3 d’octubre, un gran nombre de pierencs i pierenques es van concentrar a l’inici del carrer Piereta per mostrar el seu rebuig a la violència i a les càrregues policials dels cossos de seguretat de l’Estat durant la celebració del referèndum d’autodeterminació del passat 1 d’octubre. Nombroses entitats i col·lectius van participar en aquesta convocatòria sorgida de les xarxes socials i que no va ser convocada per cap entitat ni administració pública.

La colla de tambors dels Diables de Piera va encapçalar la comitiva que va recórrer diversos carrers de la vila fins arribar a la plaça del Peix. Un cop la manifestació va arribar davant l’Ajuntament, els representants municipals van sortir al balcó de l’edifici consistorial des d’on van adreçar unes paraules als assistents donant el seu suport a la mobilització i van llegir un manifest.

Arxivat a: Interès ciutadà
Manifestació aturada general 3-O
Manifestació aturada general 3-O
Manifestació aturada general 3-O
Manifestació aturada general 3-O
Manifestació aturada general 3-O
Manifestació aturada general 3-O