Portada > Actualitat > Notícies > Piera demana la llibertat dels presos polítics

Piera demana la llibertat dels presos polítics

06/11/2017

Divendres es va convocar una concentració davant l’Ajuntament per donar suport a les institucions catalanes i rebutjar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola

Pierencs i pierenques de totes les edats es van concentrar divendres a la tarda davant l’Ajuntament per mostrar el seu rebuig a l’empresonament dels membres cessats del govern de la Generalitat, així com dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.   

Sota el lema 'Llibertat per als presos polítics', es van penjar dues pancartes a la façana de l’Ajuntament que es preveu que es mantinguin fins que el seu alliberament es faci efectiu. La mobilització va servir també per condemnar la intervenció de l’autogovern català que el govern de l’Estat està aplicant a través de l’article 155 de la Constitució espanyola.

El dia abans, dijous 2 de novembre, també es va convocar una aturada al migdia davant l’Ajuntament de Piera en suport als membres cessats del govern de la Generalitat i de la Mesa del Parlament que havien estat cridats a declarar a Madrid davant la jutge de l’Audiència Nacional i del Tribunal Suprem.  

Arxivat a: Interès ciutadà
Concentració 03-11
Concentració 03-11
Concentració Ajuntament