Portada > Actualitat > Notícies > Reforç de la neteja a la via pública

Reforç de la neteja a la via pública

07/11/2017

L’Ajuntament incorpora un nou vehicle amb un sistema d’aigua a pressió i amplia els efectius de la brigada a través d’un pla d’ocupació que tindrà una durada de 12 mesos

Amb la voluntat de millorar la neteja viària que es realitza de forma periòdica al municipi, l’Ajuntament ha adquirit un nou vehicle de petites dimensions, equipat amb una hidronetejadora que funciona amb aigua a pressió. Aquest s’utilitzarà en la neteja de la via pública i del mobiliari urbà, com ara bancs, papereres, fanals o bústies dels contenidors soterrats. Així, doncs, el nou camió suposa una important millora del sistema de neteja i una ampliació dels recursos actuals. El nou vehicle és molt versàtil i té també altres funcionalitats: incorpora un sistema d’aigua sense pressió que es farà servir per al reg en els parcs i jardins públics, i se li pot extreure la hidronetejadora i col·locar-hi unes alces que faciliten la recollida de les restes de poda i de voluminosos.

L’adquisició d’aquest nou vehicle ve acompanyada per un reforç del personal de la brigada municipal amb tres noves incorporacions que es fan a través d’un pla d’ocupació. Els contractes s’inicien aquest mes de novembre i tindran una durada de 12 mesos. Dos d’aquests treballadors reforçaran la neteja viària al nucli amb els vehicles existents i el tercer ho farà amb una unitat de neteja manual.

Arxivat a: Obres i serveis
Neteja viària
Neteja viària
Neteja viària