Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien les obres de remodelació del parc Mar i Cel

S’inicien les obres de remodelació del parc Mar i Cel

14/11/2017

Els treballs consistiran en la instal·lació d’un terra de cautxú per garantir la seguretat dels infants i nous elements de joc que substituiran els existents

Aquesta setmana s’han posat en marxa les obres de remodelació del parc Mar i Cel. Dilluns es va fer el tancament de la zona i es van treure els elements de joc que hi havia, amb la intenció que aquests es puguin utilitzar per reparar o substituir els existents en altres parcs de la vila.

Els treballs consistiran en la instal·lació d’un terra de cautxú continu i de colors, que permetrà millorar la seguretat dels infants i minimitzar els danys causats per les caigudes. També està previst col·locar-hi nous elements de joc infantil.

La intenció, si les condicions climatològiques ho permeten, és que les obres estiguin enllestides abans de l’inici de les festes de Nadal. 

Arxivat a: Obres i serveis
Parc infantil Mar i Cel