Portada > Actualitat > Notícies > Dies d’iniciatives solidàries

Dies d’iniciatives solidàries

27/11/2017

Amb la proximitat del Nadal, es demana la col·laboració ciutadana en diversos actes com la Gala de Piera TV o el concert-vermut organitzat per l’associació Dispiera

El Teatre Foment de Piera va acollir diumenge la tarda una nova edició de la Gala de Piera Televisió. Es tracta d’un esdeveniment que pretén recollir aliments per a les famílies amb menys recursos de la vila. Com en anteriors ocasions, els pierencs i pierenques van mostrar el seu esperit més solidari fent les seves aportacions. Aquestes se sumaran a tot allò que es recaptin en la Marató de Piera Televisió prevista per al proper dia 9 de desembre.

La Gala va incloure les actuacions del Pubill del Raval, l’Agrupació Sardanista de Piera, Abril i Màrius Montmany, els Falcons de Piera, la Banda-Orquestra de Piera (BOP), Acadèmia Blue Moon Dansa de Piera, The Curlies, escola de ball Ainhoa, grup de música Carlos Gómez, Ricard i Aguilar, escola de ball La Pimienta, ball de saló Julián i Montse, Bollywood Piera, Xavi Villanueva, escola de dansa de la Piscina de Piera i l'escola de ball Dance Luxury.

Dia Internacional de les persones amb discapacitat

Una altra iniciativa solidària serà la que se celebrarà el proper diumenge 3 de desembre per commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. L’associació organitza un vermut-concert que estarà dinamitzat pels joves de l’entitat amb la col·laboració de l’Aula Municipal de Música. Els diners recaptats serviran per a finançar les activitats terapèutiques i de lleure que l’Associació Dispiera organitza per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Arxivat a: Solidaritat
Gala Piera TV
Gala Piera TV
Gala Piera TV
Gala Piera TV
Gala Piera TV
Gala Piera TV
Gala Piera TV