Portada > Actualitat > Notícies > Gran recapte d’aliments a la Piscina de Piera

Gran recapte d’aliments a la Piscina de Piera

30/11/2017

Divendres dia 1 de desembre l’equipament ofereix classes obertes en les que hi poden participar tots aquells pierencs i pierenques que aportin algun aliment a la campanya

La Piscina de Piera ha volgut col·laborar amb el Gran Recapte dels Aliments que se celebra arreu de Catalunya i s’ha convertit en un punt de recollida per a tots aquells que vulguin fer les seves aportacions. Participar en la campanya és molt fácil: els pierencs i pierenques tenen fins el diumenge dia 3 de desembre per fer arribar productes de primera necessitat a la Piscina de Piera i, posteriorment, aquests aliments es faran arribar a les famílies amb menys recursos.

Més enllà de ser un punt de recollida, l’equipament ha organitzat per divendres dia 1 de desembre uns masters especials en els que hi podran participar socis i acompanyants a canvi de portar un aliment. Durant tot el matí hi haurà clases obertes de gimnasia suau, running, funcional, aquagym especial “Anys 60”, zumba, hip hop i ioga.

Així mateix, les persones que es donin d’alta a l’equipament durant els dies 1, 2 i 3 de desembre, només hauran d’abonar 5 € de matrícula, sempre i quan facin la seva aportació a la campanya.

Arxivat a: Solidaritat
Gran Recapte