Portada > Actualitat > Notícies > La pierenca Saidax participa al disc de La Marató

La pierenca Saidax participa al disc de La Marató

04/12/2017

Amb només 20 anys, la cantautora col•labora en aquesta iniciativa solidària dedicada a les malalties infeccioses greus interpretant una cançó d’Albert Hammond adaptada al català

La jove cantautora anomenada Saidax és una de les protagonistes de la tretzena edició del disc de La Marató de TV3, que se celebrarà diumenge 17 de desembre i que aquest any destinarà tots els diners recaptats a la investigació de les malalties infeccioses greus.

Saidax interpreta una cançó adaptada al català d'Albert Hammond anomenada When I need you (Quan t'enyoro) que va dur a l’èxit a Leo Sayer i posteriorment a Celine Dion. Amb només 20 anys, la pierenca s’ha fet un lloc en el panorama català amb el seu primer disc No Tears (Delirics, 2017). La seva veu, profunda i amb una ànima blues, estarà acompanyada, en aquesta ocasió, pels germans Saltor, dos prestigiosos guitarristes catalans amb una llarga trajectòria com a intèrprets i productors, i membres fundadors del grup La Porta dels Somnis. 

El disc de La Marató inclou 19 temes interpretats en català per un total de 33 artistes tan reconeguts com India Martínez, Pastora Soler, David DeMaría, Blaumut, Love of Lesbian i Buhos, entre altres.

 

Arxivat a: Solidaritat
Saidax amb La Marató