Portada > Actualitat > Notícies > La Marató de Piera TV recull 2.500 quilos d’aliments

La Marató de Piera TV recull 2.500 quilos d’aliments

11/12/2017

La 19a edició d’aquesta iniciativa solidària ha implicat entitats, comerços i particulars per ajudar a les famílies amb menys recursos de la vila

Dissabte dia 9 de desembre es va celebrar la 19a edició de la Marató de Piera TV, una iniciativa solidària que va aconseguir recollir 2.500 quilos d’aliments i altres productes bàsics. Durant tota la jornada van passar per l’Espai d’Entitats centenars de pierencs i pierenques així com veïns de poblacions properes que van fer les seves aportacions. El material recollit es farà arribar al Banc dels aliments i servirà per atendre les famílies més desafavorides de la vila.

Moltes van ser les entitats que van participar en la jornada. No van faltar l’actuació de la Coral Xicoira, els poemes de Josepa Ribera i Gener Barjola o el Correfoc de la Colla Infantil dels Diables de Piera. Els Falcons i la I Colla de Castellers els Vailets de Gelida també van col•laborar en La Marató que va comptar també amb una exhibició de Muay Thai, una altra de màgia, amb el Mag Ferran, i actuacions de gospel i de ball. Ot Ribas va ser l’encarregat de tancar la jornada amb la cançó Dona’m la mà, el tema oficial d’aquesta edició.

Des de l’organització volen agrair la col•laboració de la ciutadania i també d’entitats, empreses, comerços, voluntaris i particulars que amb el seu granet de sorra van fer possible l’èxit de la Marató de Piera TV.

Arxivat a: Solidaritat
Marató de Piera TV
Marató de Piera TV
Marató de Piera TV
Marató de Piera TV
Marató de Piera TV
Marató de Piera TV
Marató de Piera TV
Marató de Piera TV
Marató de Piera TV