Portada > Actualitat > Notícies > Lliurament de premis del concurs d’aparadors

Lliurament de premis del concurs d’aparadors

27/12/2017

La Jardineria l’Encís s’ha emportat un val de 150 euros com a millor aparador de Nadal, seguida per l’establiment l’Espígol i el comerç Tot Esport

L’Ajuntament ha lliurat els premis als comerços guanyadors del concurs d’aparadors que se celebra de forma anual coincidint amb la celebració de la Fira de Nadal. Aquest any han estat 9 els establiments participants en el certamen, en el qual s’ha valorat la creativitat i originalitat, l’ús de productes propis, el resultat visual i la vinculació amb les festes nadalenques.

Els encarregats de fer el lliurament de premis als establiments guanyadors han estat l’alcalde, Josep Llopart, i el primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid, acompanyats de membres del pubillatge de Piera.

La Jardineria l’Encís s’ha emportat un val de 150 euros que s’hauran de gastar en els comerços de la vila. El segon i tercer premi, que s’han emportat vals de 100 i 50 euros, respectivament, han estat per als comerços l’Espígol i Tot Esport.

Arxivat a: Comerç
Guanyadors concurs aparadors 2017
Guanyadors concurs aparadors 2017
Guanyadors concurs aparadors 2017