Portada > Actualitat > Notícies > Desdoblament de la B-224 entre Martorell i Sant Esteve

Desdoblament de la B-224 entre Martorell i Sant Esteve

26/01/2018

El projecte permetrà incrementar la capacitat d’aquest vial que uneix els municipis de Vallbona d’Anoia, Piera, Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Esteve Sesrovires i Martorell

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, va presentar dijous 25 de gener el projecte de desdoblament de la carretera B-224 entre Martorell i Sant Esteve Sesrovires. L’acte es va celebrar a l’Ajuntament de Martorell i va comptar amb l’assistència dels alcaldes de Piera, Josep Llopart, així com els de Martorell, Masquefa i Sant Esteve Sesrovires. Les obres permetran incrementar la capacitat del vial, pel qual circulen diàriament uns 25.000 vehicles, i suposaran una millora la mobilitat, amb una inversió estimada de 20,2 milions d’euros.

El projecte abasta dos quilòmetres de longitud, entre la rotonda del polígon Anoia, de Sant Esteve Sesrovires, i l’avinguda del Puig del Ravell, de Martorell. En un primer tram de 500 metres, el desdoblament previst es recolzarà en la calçada actual de la B-224 i, a continuació, el traçat se’n separarà en sentit nord. La via projectada té una amplada de 21 metres, consta de dos carrils per sentit de la circulació, de 3,5 metres cadascun, vorals exteriors d’1,5 metres i vorals interiors d’1 metre. Es preveu que les obres puguin començar al llarg de l’any 2019.

La B-224 és un dels principals eixos de comunicació entre les comarques de l’Anoia i del Baix Llobregat i uneix Vallbona d’Anoia i Martorell, unint altres municipis com Piera, Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons i Sant Esteve Sesrovires.

Arxivat a: Urbanisme
Projecte desdoblament B224