Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Campanya d’esterilització dels animals de companyia

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Campanya d’esterilització dels animals de companyia

Salut
Publicada el 08/02/2018 - Fomentar l’educació canina i evitar la cria dels considerats gossos potencialment perillosos són els principals objectius d’aquesta iniciativa de la Fundació FAADA

La Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha posat en marxa una nova edició de la campanya Sóc responsable, que pretén fomentar la identificació i esterilització dels animals de companyia, així com solucionar els seus problemes de comportament a preus reduïts.

Entre els principals objectius d’aquest any, es vol evitar la cria dels gossos potencialment perillosos, una activitat que es considera irresponsable i il·legal i que suposa un greu problema als refugis de tota Catalunya, tant pel nombre elevat d’animals d’aquestes races que arriben a les seves instal·lacions, com la dificultat de troba’ls-hi una sortida.

Una altra novetat d’aquesta edició de la campanya és que s’ofereixen descomptes importants per a cursos i visites privades d’educadors canins. La intenció és evitar l’abandonament de l’animal atès que els problemes de comportament són una de les principals causes que porten els propietaris a prendre aquesta decisió.

La campanya estarà en marxa fins al proper 5 de maig. Les persones interessades es poden inscriure en el web www.socresponsable.org per poder localitzar els centres veterinaris col·laboradors que ofereixen els serveis d’esterilització a preus més baixos.

L’any 2017, i en només tres mesos, la campanya va fer 8.439 esterilitzacions a tot Catalunya i 5.564 identificacions. Hi van col·laborar un total de 286 centres veterinaris. 

Més informació

Web de la campanya

Campanya Soc responsable
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits