Portada > Actualitat > Notícies > Piera aposta per la mobilitat sostenible

Piera aposta per la mobilitat sostenible

09/02/2018

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament una bicicleta elèctrica que donarà servei als treballadors de diferents regidories del consistori

L’Ajuntament de Piera ha rebut de la Diputació de Barcelona una bicicleta elèctrica. La mesura pretén fomentar l’eficiència energètica i una mobilitat sostenible amb la voluntat de complir amb els compromisos establerts en el pacte d’alcaldes contra el canvi climàtic. La nova bicicleta donarà servei a diferents regidories del consistori com les de Mobilitat, Urbanisme, Medi Ambient, Via Pública i Serveis Generals.

En l’acte de lliurament, que es va celebrar el passat dijous 8 de març davant de l’Edifici del Rellotge del Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, es van lliurar un total de 112 bicicletes a 74 municipis de la demarcació.

Aquest programa de la Diputació es va iniciar l’any 2008 i des de llavors està suposant un important estalvi energètic de més de 650 tones anuals de CO₂ a l’atmosfera. La intenció és que l’administració local sigui un exemple per tal que la ciutadania vegi l’ús de la bicicleta com un element pacificador del trànsit i que aconsegueix reduir la contaminació, tant acústica com atmosfèrica.

Arxivat a: Medi ambient
Bicicleta elèctrica
Bicicleta elèctrica
Bicicleta elèctrica