Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » El Carnaval omple de llum i color els carrers de Piera

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

El Carnaval omple de llum i color els carrers de Piera

Festes
Publicada el 12/02/2018 - Els premis del concurs de carrosses van recaure en l’Agrupació Esportiva Piera, l’AFA Herois del Bruc i l’AMPA Les Flandes

Aquest cap de setmana, els carrers de Piera s’han omplert de disfresses i de xerinola per gaudir de la celebració del Carnaval. El tret de sortida es va donar divendres amb la rua de l’escola bressol El Gall Mullat. Els infants, disfressats dels personatges del conte El Monstre de Colors, es van desplaçar fins a la Nau de Cal Sanahuja on van poder gaudir d’una xocolatada i un espectacle de titelles.

Dissabte, els carrers de Piera van acollir la gran rua del Carnaval i la desfilada de les comparses participants en el Concurs de Carrosses. El jurat va estar format pel regidor de Cultura i Festes, Josep Maria Rosell, la regidora de Festes i Participació, Neus Núñez, i la Núria Albiol i en Lluís Vallès, representants dels Falcons de Piera. Finalment, el premi a la millor carrossa va ser per a la comparsa Pieramides de l’Agrupació Esportiva Piera, que es va emportar 500 euros. El segon premi, de 300 euros, va ser per a l’AFA Herois del Bruc i la seva comparsa Els Herois donen la nota. El tercer premi, de 100 €, va ser per a l’AMPA Les Flandes i la comparsa Al Lloro! Som Les Flandes. Va haver-hi també un premi de 50 euros per la participació per a les carrosses La Màquina del Temps, del Jovent de Piera, Elemental Colors, Los Churretes, Les Crispetes del Creixà, de l’AMPA Amics del Creixà, i per al grup Got de Trons.

Diumenge a la tarda, els més petits van poder gaudir del Carnaval Infantil a la Nau de Cal Sanahuja amb una festa que va incloure la desfilada dels infants, que van ensenyar la seva disfressa damunt l’escenari, on se’ls va fotografiar i se’ls va lliurar una bossa de confeti. Posteriorment, es va oferir una xocolatada a tots els assistents i un espectacle d’animació que va aconseguir fer participar a petits i grans.

Recordem que el comiat al Rei Carnestoltes es farà el proper dimecres de cendra amb l’enterrament de la sardina, organitzat pels Diables de Piera. Aquest acte inclourà una comitiva fúnebre que passejarà per diversos carrers de la vila, i una sardinada popular a la plaça del Peix.

Més informació

Programació del Carnaval 2018

Carnaval 2018
Carnaval rua escola bressol 2018
Carnaval rua escola bressol 2018
Carnaval rua escola bressol 2018
Carnaval rua escola bressol 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval 2018
Carnaval Infantil 2018
Carnaval Infantil 2018
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits