Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Piera acollirà el V Curs-Concurs de piano Antoni Besses

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Piera acollirà el V Curs-Concurs de piano Antoni Besses

Cultura
Publicada el 12/02/2018 - Ja es poden consultar les bases amb els requisits per participar en les diferents sessions que s'organitzaran al municipi durant el pròxim mes d'abril

El pròxim mes d’abril, l’Escola de Música de Piera serà la seu del V Curs-Concurs de piano Antoni Besses. El divendres 13 d’abril, a les 20 hores, Antoni Besses, compositor, pianista i actualment veí de la vila, farà un recital inaugural. Besses és un dels músics contemporanis més rellevants dins el panorama musical, tant pel que fa a la creació musical com a la interpretació de peces. Amb més de 200 obres pròpies, la seva carrera no es deté i actualment està preparant una nova òpera i un tercer concert per a piano i orquestra.

Així mateix, el divendres 20 d’abril, a les 20 hores, Besses oferirà un concert a 4 mans conjuntament amb la pianista japonesa Natsuki Nishimoto. Guanyadora de nombrosos premis, Nishimoto és considerada una de les millors intèrprets de la seva generació.

La trobada comptarà amb dos cursos-concursos de categories diferents: Junior i Superior. Les primeres sessions seran els dies 15 i 16 d’abril pels músics més joves, fins als 14 anys. A continuació, els dies 21 i 22 d’abril, serà el torn dels músics més experimentats, fins als 28 anys. Els cursos estan dirigits a tots aquells estudiants que vulguin aprofundir en la tècnica i interpretació pianística i seran impartits pel mateix Antoni Besses. Durant les sessions, es treballaran les obres que posteriorment seran interpretades davant el jurat del concurs. Els músics guanyadors seran premiats amb l’organització d’un concert en el cas dels més joves i de dos concerts remunerats pels més grans. Les persones interessades tenen fins al 30 de març per inscriure’s. 

Es poden consultar les bases de participació senceres a: www.aulamusicapiera.cat

Més informació

V Curs-Concurs de piano Antoni Besses
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits