Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Una pista per jugar a bàsquet

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Una pista per jugar a bàsquet

Esport i salut
Publicada el 12/02/2018 - El parc del barri de la Plana compta amb un nou espai pavimentat que pretén fomentar la pràctica d’aquest esport, que té una bona acceptació a la vila

El passat diumenge 11 de febrer es va inaugurar una nova zona esportiva al parc del barri de la Plana. La nova pista disposa d’un sòl pavimentat i d’una cistella per jugar a bàsquet, un esport que té molt bona acceptació entre els pierencs i les pierenques.

A l’acte d’inauguració hi van assistir, entre d’altres, l’alcalde de Piera, Josep Llopart, la regidora d’esports, Maite Guzman, i altres membres del consistori. Alguns d’ells no van dubtar en fer unes cistelles per estrenar la pista de bàsquet. També van ser-hi presents representants de l’associació de veïns, que van organitzar una xocolatada popular amb la intenció de celebrar aquesta millora.

Amb aquesta actuació es pretén fomentar la pràctica esportiva i oferir un nou espai de lleure per als infants i joves pierencs, no només per als residents al barri sinó també per als nois i noies de l’institut, que actualment ja gaudeixen d’aquesta pista.

Pista de bàsquet barri de la Plana
Pista de bàsquet barri de la Plana
Pista de bàsquet barri de la Plana
Pista de bàsquet barri de la Plana
Pista de bàsquet barri de la Plana
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits